Vi returnerar inom 48 timmar

Om oss

En klocka är en personlig och kär ägodel.
Därför är det viktigt att du känner dig trygg med
vår service.

Din klocka är i säkra händer.

Din klocka är en personlig och kär ägodel. Därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg med vår service. Tillsammans har vi på Batteribrev över femtio års samlad erfarenhet av klockhandel och urmakartjänster. Det innebär att det alltid är våra utbildade och auktoriserade urmakare som undersöker din klocka noggrant, genomför ett trycktest och lämnar en utförlig rapport efter slutfört arbete.

Varför ska man lämna klockan till en urmakare?

Fördelen med att gå till en urmakare är att du låter ett proffs ta hand om din klocka. I samband med batteribytet gör Batteribrev alltid packningsservice och trycktestar klockan för att säkerställa att den uppfyller vattentätheten som klockan är konstruerad för. En av de främsta anledningarna är också om det visar sig att det inte är batteriet som är slut, utan något annat fel på klockan. Då kommer vi informera dig som kund och i de flesta fall kan vi erbjuda oss att laga klockan. För varje klocka som Batteribrev hanterar medföljer en rapport om klockans skick för din trygghet.

Sveriges första urmakare
som erbjuder batteribyten online.

Batteribrev är Sveriges första urmakare för smidiga batteribyten med hemleverans.
Var i Sverige du än befinner dig så hjälper vi dig att byta batteri på din klocka och returnerar den direkt hem till din brevlåda inom 48h.
Vår paketering garanterar att din klocka är säker under hela leveransen.

Batteribrev AB

Org.nr: 559171-9751

All rights reserved © 2020 Batteribrev AB